Over ons

HAMOFA Metal Machining, bekend als voormalig FEYEN METAALBEWERKING, is een belangrijke speler in de Belgische en Europese metaalbewerkingsindustrie.

Nauwkeurigheid, flexibiliteit en vakkundigheid worden ook bij HAMOFA Metal Machininghoog in het vaandel gedragen. Met 30 jaar ervaring en een zeer uitgebreid machinepark kunnen we onze klanten een totaalpakket aanbieden.


about-img1new


about-img2new

HAMOFA Metal Machiningstaat in voor de toelevering van hoogwaardige fijnmechanische onderdelen en gereedschappen en dit voor uitgebreide marktsegmenten.

Tooling, prototype design en ontwikkeling zijn onze sterke punten. Dankzij de diversiteit in onze werkplaats kunnen de producten compleet behandeld worden, zonder uitbesteding.

Frezen, draaien, slijpen of vonken is mogelijk in onze professionele en moderne werkplaats. Een jong en goed onderhouden machinepark zorgt voor een snelle en nauwkeurige afwerking. Onze sterkste troef binnen HAMOFA Metal Machiningzijn onze hoog opgeleide en vakbekwame mensen. In elke afdeling beschikken we over meer dan 25 jaar kennis en ervaring. Met een betrouwbaar team van 18 gedreven personen leveren we onze klanten dagelijks de beste kwaliteit.

about-img3new

about-img4new