Tooling

Van machinegereedschappen, opspan-en kalibratiegereedschappen tot complete samenstellingen voor controle uitvoeringen binnen een productieproces, worden bij HAMOFA Metal Machiningvervaardigd.

Onze jarenlange ervaring in ontwikkeling en samenstelling van verschillende technologieën geven onze klanten een eindresultaat met de gegarandeerde betrouwbaarheid en nauwkeurigheid.

tolling-imgnew

Bent U op zoek naar een specifiek gereedschap om uw productieproces te kunnen verbeteren? Of is eindcontrole binnen uw assemblage zeer belangrijk, dan kan u steeds met ons contact opnemen.

Samen met onze technische ervaring en de knowhow binnen onze werkplaats kunnen wij uw gereedschap ontwikkelen. CAD / CAM tekeningen kunnen intern voor u gemaakt worden!

tolling-img1new
tolling-img2
tolling-img3

Ons nauwkeurig CNC machinepark kan de meest diverse metalen en materialen bewerken. Een totaalpakket in één werkplaats is belangrijk om uw kwaliteit en gevraagde nauwkeurigheid te kunnen garanderen.

tolling-img4
tolling-img5
tolling-img6

Na de ontwikkeling en de productie gaan onze producten door een strenge kwaliteitscontrole. Wij kunnen steeds de werkstukken nummeren door het aanbrengen van een lasergravering.